Pechhulp

Alles over onze pechhulp verzekering

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is ideaal voor iedere auto- en motorbezitter. Sta je met pech langs de weg? Dan kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de alarmcentrale. Allianz Assistance zorgt ervoor dat je snel weer op weg kan. Deze Pechhulp verzekering is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Dus als andere bestuurders wel eens van je auto of motor gebruik maken, dat worden ze ook geholpen bij pech. Bij andere wegenwacht diensten is dat niet het geval.

Duidelijk

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is een zeer duidelijk met de keuzemogelijkheden. Geen plotselinge extra kosten bij bepaalde vormen van hulpverlening. Je hebt de keuze uit 4 dekkingsgebieden en 2 aanvullende modules. Zo simpel is het. Je kunt de hulpverlening dus exact op je wensen afstemmen.

De kosten

Hieronder zie je een overzicht van de kosten. De premie die je betaald voor deze verzekering is afhankelijk van de leeftijd van de auto of motor en wijzigt elke vier jaar. De bedragen die er staan zijn inclusief assurantiebelasting. Dat wil zeggen dat je niets extra betaalt als je gebruik wilt maken van vervangend vervoer.